Om MS Design

Idén startades av mig Maria Svenneros på min instagram. Jag har alltid haft en passion för att skapa vackra miljöer, förändra och förnya möbler med mera. En dag bestämde jag mig för att ta beställningar på mina bord och piedestaler jag tagit fram, då blir jag kontaktad av Jan-Erik på JLM snickeri som tyckte om min idé. Jag kan definitivt säga att jag aldrig hade klarat detta utan honom, så tillsammans driver vi nu MS Design, där vi tillverkar möbler av trä i hög kvalité och med en känsla av minimalistisk design.

Vi tänker långsiktigt och att våra möbler skall kunna användas om och om igen, här kan du vara med och påverka hur just din möbel ska se ut. Vi erbjuder även inredningshjälp både på plats och via webben, behöver du hjälp med snickeri hemma som platsbyggda lösningar så fixar vi de med. Maria som designer, inredare, stylist & Jan-Erik som finsnickare skapar vi tillsammans stilrena möbler i olika träslag.

MS Design ser framemot att arbeta med dig! Nedan kan du se vilka tjänster vi erbjuder eller lägga en beställning direkt.

Favoriter från Instagram