Warning: The magic method OCDI\OneClickDemoImport::__wakeup() must have public visibility in /customers/0/d/d/msdesigns.se/httpd.www/wp-content/themes/home-decorator/importer/inc/OneClickDemoImport.php on line 121 Om MS Design – MS Design

Om MS Design

MS Design är ett nystartat företag 2019, vi designar möbler i Minimalistisk Stilren design och tillverkar tavlorna MS Art.

MS Design skapar unika möbler, här kan du vara med till viss del och påverka hur just din möbel ska se ut, kanske vill du ha ett annat mått eller en stenskiva till bordet istället för trä, vi erbjuder olika alternativ för att vår möbel ska passa in perfekt i ditt hem.

Vi har valt att jobba med komposit som Dekton och Silestone på grund av dess slitstarka yta och hållbarhet men också natursten, bara man är medveten om att tex marmor är ett känsligt material, använd glasunderlägg och torka alltid upp allt du spiller på din natursten omgående, marmor är känsligt mot syror, använd därför aldrig sura rengöringsmedel.

Vi erbjuder inredningshjälp och följer med till butiker i Stockholm som smakråd, läs mer under möbler och tjänster, där kan du också boka tid.

MS Design jobbar ihop med proffsiga hantverkare med många år i branschen och vi skapar tillsammans stilrena möbler i olika träslag med noggrannhet och hög kvalité, all tillverkning sker i Stockholm där vi även tillverkar platsbyggda lösningar i hemmet eller på kontoret, kontakta oss för offert.

Vi jobbar mot privatpersoner och offentliga miljöer som bla restauranger, kontor och hotell.

Vi samarbetar med transportfirman Flyttia.se så att dina möbler med varsamhet kan leverereras hem till dig.

MS Design står redo för att ta emot din order!

Favoriter från Instagram